promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva durva véleményt fogalmazott meg a Havas-botrányról, Lengyel Tamás miatt pedig leállt A mi kis falunk forgatása
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak a hét legjobban pörgő hírei.

Újra elhoztuk nektek a hét legjobban teljesítő cikkeit, olyan híreket, amelyekre több százezren voltatok kíváncsiak azon a héten, amikor a szeptember átadta a stafétát az októbernek.

Baukó Éva nem rejtette véka alá a véleményét a Havas-botránnyal kapcsolatban:

A lista második helyén pedig egy cikk, illetve egy hír az Álarcos Énekes című műsorból, a főszerepben Szabó Zsófi és Fluor Tomi:

A héten megmutattuk nektek a Halálos iramban-filmek sztárjának, Vin Dieselnek a kedvesét. A csodatestű Paloma Jiménezről videót is láthattok a cikkben. Vin Diesel amúgy nagyon ritkán mutatkozik a családjával a nyilvánosság előtt, a kamerákat távol tartja a családi otthonától. A színésznek van egy ikertestvére is, róla szinte semmit nem tudunk, csupán pár fotót posztoltak közösen egész életükben.

A hét legvicesebb videóját adták a közönségnek A mi kis falunk sztárjai, a sorozat legújabb bakiparádéja főleg Gyuri karaktere köré épül.

A hét eleje pedig Szabó Zsófi és Shane Tusup feltételezett járásával indult, a Blikk ugyanis lesifotókat közölt arról, hogy Shane reggel beül az autójába Szabó Zsófi háza előtt. A hír kapcsán rengeteg tartalom jelent meg a csinos műsorvezetőről az interneten.

A hét végefelé a rajongvaimádott Steven Seagal feleségéről mutattunk nektek különleges videót:

[[cikk6]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás