promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Adam Sandler eltitkolt testvére lenne az Amerikai pite-filmek sztárja, Jason Biggs, azaz Jim Levenstein?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Annyira hasonlítanak, hogy néha össze is keverik őket az utcán az emberek.

Az Amerikai pite-filmek ikonikus arca és a limonádé-komédiák megkoronázott császára rokonok, de sokak szerint leginkább testvérek - és ez a pletyka vagy feltételezés már jó pár éve makacsul tartja magát az internet egyes bugyraiban. Sokan előszeretettel vágnak össze róluk képeket is, bizonyítva, hogy a hasonlóság nem lehet véletlen, és hogy valamilyen rokoni szálnak léteznie kell.

Jason Biggs egy interjújában még azt is megjegyzte, hogy az utcán sokan felismerik őt, valahonnan ismerős nekik az arca, de a legtöbben azonnal rávágják, hogy ő Adam Sandler. Jason Biggs nevére nem emlékszik senki.

Pedig az Amerikai pite-filmek után is volt jó pár film, amelyben feltűnt Jason Biggs. De ezek annyia nem voltak maradandó alkotások.

Adam Sandler és Jason Biggs nem testvérek, de még rokonok sem, a két színész között 12 év korkülönbség van, egyikük New Yersey-ben nőt fel, míg a másikuk New Yorkban.

Viszont ha már gyakran összkeverik őket, Jason Biggs egyszer kegyetlenül megtrollkodta Adam Sandlert az úgynevezett 10-éves kihívás keretei között. Az egyik oldalon az ő fotója, míg a másikon Adam Sandler-é, majd a felirat, 10 évvel ezelőtt, és most:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás