Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A főszerepben: Vajna Tímea méretes mellei, amiket egyenesen az arcunkba tol – képek

A főszerepben: Vajna Tímea méretes mellei, amiket egyenesen az arcunkba tol – képek

Színes

A főszerepben: Vajna Tímea méretes mellei, amiket egyenesen az arcunkba tol – képek

Színes

Promotions 12:52

Vajna Timi valamiért a szexi melleivel mutatta meg, hogy minden héten kap egy gyönyörű virágcsokrot.

Vajna Tímea életére már lassan 500 ezer ember kíváncsi Instagramon, így nem meglepő, hogy a híresség ott jelentette be nagyjából egy hónappal ezelőtt, hogy eljegyezte őt a szerelme. Nagy port kavart, mikor kiderült, hogy az eljegyzési gyűrű úgy 20-30 millió forintba került, de ez a balhé valószínűleg egyáltalán nem érintette meg Andy Vajna özvegyét, ugyanis végre újra megtalálta a várva várt boldogságot.

Vajna Timi most nem akárhogyan tudatta a követőivel, hogy minden héten kap egy csokor virágot: elegáns, csillagképes ruhát vett fel, alatta pedig csupán egy aprócska fekete felső volt, amiből szinte kibuggyantak a méretes mellei – mintha egyszerre ment volna tárgyalni, és a strandra.

Az üzletasszony jó eséllyel a párjától kapja a kedves kis ajándékokat, aki az ilyen figyelmes apróságokkal is bizonyítja szerelmét – bár az még kérdéses, hogy Vajna Tímea miért a kebleivel közölte ezt a világgal.

Vajon mi volt az oka annak, hogy például az arcát szinte nem is láthatjuk, cserébe viszont középpontban van a dekoltázsa, mintha egyenesen az arcunkba akarná tolni a melleit? Bármi is vezérelte a hírességet, a rajongók visszajelzései alapján jól döntött, ugyanis szinte mindenkinek leesett az álla a csábító látványtól.

Itt lehet megtekinteni Vajna Timi szexi képeit:

Borítókép: Vajna Tímea / Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria