promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy miről fog szólni Christopher Nolan legújabb filmje
Borítókép:  John David Washington és Christopher Nolan a Tenet című film forgatásán / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Korunk egyik legnépszerűbb rendezője, Christopher Nolan ismét egy nagy dobásra készül, aminek a középpontjában az atombomba lesz.

Christopher Nolannek olyan alkotásokat köszönhetünk, mint például A sötét lovag-trilógia, Csillagok között, Tökéletes trükk, Memento, Tenet, Eredet vagy a háborús Dunkirk, amiért megkapta élete első Oscar-jelölését a „Legjobb rendező” kategóriában.

Sokan várják már, hogy mi lesz a zseniális filmkészítő következő remekműve, most pedig kiderült, hogy a legújabb munkájával ismét elmerül egy kicsit a II. világháború sötét világában.

Úgy tűnik, hogy Christopher Nolan hamarosan filmet készít J. Robert Oppenheimerről, és az ő igencsak fontos szerepéről az atombomba elkészítésében – bár azt egyelőre még nem tudni, hogy egy izgalmas, háborús thrillerre számíthatunk, vagy inkább egy visszafogottabb karakterdrámára.

A színészekről sincs hír, de jó eséllyel a szokásos arcok, azaz Tom Hardy, vagy esetleg Michael Caine szerepelni fog a várva várt alkotásban, ami minden bizonnyal most kivételesen nem a Warner Bros. stúdiónál fog megjelenni, ugyanis Christopher Nolan nemrég összeveszett velük, amikor a pandémia alatt szó nélkül bevezették azt a modellt, hogy egyszerre mutatják be a filmeket moziban, és az HBO Max nevű streaming platformon.

A rendező legutóbbi munkája, a Tenet kicsit megosztotta a közönséget, hiszen sokak szerint Christopher Nolan nem igazán találta el benne az arányokat, de reménykedjünk benne, hogy a jelenleg még cím nélküli alkotása már jóval összeszedettebb és jobb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás