promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Christopher Nolan elmondta a véleményét Robert Pattinson Batmanjéről
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Robert Pattinson és Christopher Nolan a Tenet-ben dolgoztak együtt, és a rendező alig várja, hogy Batmanként is lássa a színészt.

Nem csoda, hogy Christopher Nolan mindvégig kitartott amellett, hogy a Tenetet nem lehet máshol bemutatni, csakis a mozikban. A rendező új, grandiózus filmjét kár lett volna például a Netflixre küldeni, mert egy óriási, és eddig soha nem tapasztalt moziélménnyel lettünk volna szegényebbek. Bár vannak hibái, az első hétvégét látva nem kétséges, hogy a Tenet óriási kasszasiker lesz a jelenlegi helyzetben is.

Bebizonyosodott, hogy a mozirajongók továbbra is arra vágynak, hogy nagy vásznon, ideális kép- és hangminőségben élvezzék a nagy filmeket: a nézők egész Európában visszatértek a mozitermekbe. De még nagyobb számban, mint bárki készült volna rá.

A John Davis Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh és Michael Caine főszereplésével készült csavaros akcióorgia Európa jó néhány országában hamarabb került a mozikba, mint Amerikában, és máris 53 millió dollárt hozott a stúdiónak.

„Nem is tudnánk ennél jobban örülni”

– nyilatkozta Toby Emmerich, a Warner Bros. stúdió általában visszafogott stílusú elnöke, aki azt is hozzátette, az összesített nézőszám egyre nőni fog, hiszen hátra van még jó pár európai nagy mozis piac, és csak azután jön Amerika.

Ráadásul, aki egyszer megnézte a Tenetet, biztosan újra látni akarja a mozikban, hiszen egy olyan csavaros filmet, amelyben az idő néha előre, néha visszafelé halad – ha más nem azért, hogy minden apró részlet a helyére kerüljön, és másodjára megértse azt, ami elsőre esetleg nem volt világos a számára.

Christopher Nolan és Robert Pattinson ebben a filmben dolgoztak először együtt. Egy friss interjúban megkérdezték a rendezőt, mint A sötét lovag-trilógia direktorát, hogy hogyan vélekedik arról, hogy Pattinson lesz a Matt Reeves-féle The Batman főszereplője:

„Nem igazán került elő a téma a forgatásokon. Egyszer volt egy rövid beszélgetésünk róla, mikor elmondta, mit is szeretne belevinni a karakterbe. Nagyon örülök, hogy ő lesz a következő Batman. Biztos vagyok benne, hogy kiváló mnukát fog végezni vele. Alig várom, hogy lássam az alakítását”

A The Batman első előzetesét a DC FanDome nevű online eseményen mutatták be, ami valóban egy noir stílusú, izgalmas filmet ígér.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás