promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
11 év után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András – Kiderült, hogy mi állhat a döntés hátterében!
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/ZSHOW time (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy tűnik, hogy több mint egy évtized után szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András, akik a Megasztár 5. évadában ismerkedtek meg.

Beigazolódni látszik a rajongók félelme, ugyanis a Blikk kiderítette, hogy 11 év után külön utakon folytatja Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. A sztárpár még a Megasztár 5. szériájában jött össze, azóta pedig töretlennek és boldognak tűnt a kapcsolatuk – de úgy néz ki, hogy a közös képek hiánya tényleg valami rosszat jelzett, és nem csak belelátták egyesek a bajt.

„Nagyon szerették egymást, de az utóbbi időben inkább már csak a megszokás tartotta őket együtt, hiszen tíz éve számíthattak egymásra. [...] Egy tizenhét kilós fogyás, egy ilyen jelentős átalakulás sokszor a belső átalakulást is kifejezi. Reni egyszerűen elkezdett másra, többre vágyni”

– árulta el egy hozzájuk közelálló személy.

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András egyelőre még nem nyilatkoztak a szakításról. Az énekesnő állítólag már nagyon szerette volna, ha párja megkéri a kezét, és elkezd valamilyen irányba haladni a kapcsolatuk, de ez sajnos nem történt meg – ez is egy nyomós oka lehet annak, hogy a jelek szerint többé már nincsenek együtt, és mindketten inkább a karrierjükre koncentrálnak a továbbiakban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás