promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni egy intim képpel mutatta meg, milyen érzés lefeküdni vele
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Tolvai Reni Official (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek Tolvai Reni rajongói, ugyanis az énekesnő egy igazán bensőséges fotót posztolt magáról, ami megmutatja, hogy milyen látvány fogadna minket az ágyban, ha ő lenne a barátnőnk.

Tolvai Reni rengeteg támadást kap a túlzottan kihívó posztjai miatt, ugyanis az énekesnő egyáltalán nem szégyenlős, és sokszor olyan ruhákban mutatkozik, amik szinte alig takarnak valamit a testéből – ez pedig nem igazán tetszik egyeseknek, akik elég keményen beszólogatnak neki a számukra egyenesen felháborító „magamutogatás” miatt.

Tolvai Reni nemrég Görögországba ment nyaralni, ahol természetesen készült róla pár egészen vadító fotó, de most úgy tűnik, hogy véget ért a pihenés, és már itthon van – ezt egy olyan képpel tudatta követőivel, amin éppen csukott szemmel fekszik, mintha csak azt akarta volna megmutatni a rajongóinak, hogy milyen érzés egy ágyban lenni vele.

A visszajelzések alapján elég hatásos volt a poszt, bár elég érdekes, és egyben kifejezetten vicces is, hogy valakit leginkább az érdekelt a valószínűleg szexinek szánt fotó láttán, hogy Tolvai Reni hol vette az ágyneműjét – szóval mindig akadnak meglepetések, főleg a folyton pezsgő Instagramon.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni ágyban készült, intim képét:

Itt pedig csinos utcai ruhában csodálhatjuk meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás