promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni bátor döntést hozott: minden szögből megmutatta a fürdőruhás testét – képek
Borítókép:  Tolvai Reni / youtube.com/Magneoton (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni éppen Görögországban nyaral, és közben olyan dögös, bikinis képeket rakott ki magáról, hogy az valami hihetetlen.

Tolvai Reni már rengetegszer megbotránkoztatta az embereket a sokak szerint túlzottan szexi ruháival, hiszen legtöbbször olyan darabokat vesz fel, amik szinte alig fedik a testét. Ez van, aki szerint egyenesen közönséges, de az énekesnő már többször is elmondta, hogy ő egyszerűen ilyen, ez tetszik neki, és kicsit sem szégyenli a testét – ezt bizonyítják a mostani posztjai is.

Tolvai Reni nemrég Görögországba vette az irányt, hogy pihenjen egy kicsit, és szerencsére ki tudta használni a jó időt, ugyanis fürdőruhára vetkőzött, és rögtön elment a tengerpartra, ahol elképesztően csábító fotók készültek róla – ráadásul minden szögből, így a híresség formás melleit, és kerek fenekét is megcsodálhatjuk rajtuk.

Mondani sem kell, hogy a rajongóinak egyből leesett az álluk, hiszen ők mindig vevők Tolvai Reni bikinis testére, most pedig extra adagot kaptak belőle, ami elég volt ahhoz, hogy mindenkit leverjen a víz – és van egy olyan érzésünk, hogy itt még nincs vége, szóval felkészülhetünk a folytatásra.

Itt lehet megtekinteni Tolvai Reni csábító nyaralós posztjait:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás