promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leállhat a keresés, megvan minden idők legkoszosabb albérlője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

8000 üres sörös doboz, sohasem lehúzott vécé és szeméttengerben úszó konyha maradt utána.

A lakásunkat idegeneknek kiadni mindig nagy rizikót jelent, hiszen sohasem tudni, milyen albérlőt fúj az utunkba a szél. Nos, a dél-angliai Andoverben lévő főbérlő a lehető legrosszabb lakót fogta ki magának.

A meg nem nevezett fiatalember 8000 darab üres sörös dobozt, rothadó ételeket, piszkos szőnyegeket, koszos kádat és gusztustalan vécét hagyott maga után. A kiürült alumínium dobozokat például a kanapé mellett gyűjtötte össze, egyetlen óriási kupacban.

A rumli olyan nagy volt, hogy a tulajdonosok egy takarító specialistát hívtak ki a kétszobás lakás rendbetételére. A bajokat tetézte, hogy a hanyag albérlő egy évnyi díjelmaradással a háta mögött, angolosan távozott. Az elrettentő fotók a Mirror oldalán tekinthetők meg.

A sörös dobozok halmát a közéjük szőtt pókhálók tartották össze, a vécét pedig gyaníthatóan sohasem húzták le. A konyhában lévő étkezőasztalok és székek elmerültek a szeméttengerben.

A takarító szakértőnek 3 napjába, illetve napi 10 órájába, valamint 10 flakon fertőtlenítőjébe került, hogy ismét lakást varázsoljon a trágyadombból. Valószínűleg az albérlő is érezhette, hogy túllőtt a célon, mert a főbérlőnek hagyott búcsúlevelében

elnézést kért a kis rendetlenség miatt.

A tulajdonosnak nagyjából 12 ezer fontjába (közel 5 millió forintjába került) hajdani lakója borzasztó viselkedése. Mindent elárul, hogy a nagytakarítás első napjának végén tulajdonképpen még semmi különbség nem látszódott az induláshoz képest.

Bár a takarítási szakértő igazán hozzá van szokva az efféle borzalmakhoz, a lakásban talált gusztustalan dolgok még az ő edzett gyomrát is megviselték. A rendrakás során háromszor hányt, jobb tehát nem elképzelni, mikkel találkozhatott.

„A lakó benne élt a szemétben, és egyre csak halmozta. Nem számoltam, de körülbelül 100 zsákot tömtünk tele, mire mindent eltávolítottunk. Ingatlanközvetítőn keresztül érkezett, ezért ma sem értem, mindez hogyan történhetett meg”

– hüledezett a takarítási specialista. Az is érdekes kérdés, hogy a tulajdonosnak miért nem tűnt fel hónapokon keresztül az albérlő extrém hanyagsága. Szerencse, hogy sikerült rávenni az önkéntes távozásra, vagyis legalább bírósági ügy nem lett a történtekből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás