promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicolas Cage-ből vidámparki takarító lett
Borítókép:  Starity
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nicolas Cage egy vidámparki takarítót alakít a Wally's Wonderland című horrorfilmben, amihez nemrég egy rövid előzetes érkezett. Bár a premierdátum egyelőre nem ismert, annyi biztos, hogy valamikor 2021-ben láthatjuk.

Nicolas Cage-t sokan továbbra is a világ egyik legjobb színészének tekintik, bár ezt mostanában nem igen bizonyította egyetlen filmjében sem. Kétségkívül az Oscar-díjas színész már nem olyan, mint régen, manapság minden vackot bevállal, csak hogy pénzhez jusson. Ez viszont egyáltalán nem tesz jót a karrierjének, maximum annyiban, hogy egyre több színészi kreditre tesz szert az IMDb-n.

Nemrég megérkezett a soron következő filmjének, a Jiu Jitsu előzetese, amiben Cage egy hatévente megjelenő űrlénnyel száll szembe.

Bár eredetileg még idén mutatták volna be, most már biztos, hogy csak 2021-ben debütálhat az a „sikerre ítélt” horrorfilm, amiben a színész egy vidámparki takarítót fog alakítani. A szinopszisból sokminden nem derül ki, a film rendezője, Kevin Lewis annyit elárult, hogy Cage-t egy csapat robotikus állat veszi üldözőbe.

A filmben olyan színészeket láthatunk majd Nicolas Cage mellett, mint Grant Cramer, Beth Grant, Ric Reitz, Christian Delgrosso, Caylee Cowan, Emily Tosta és Terayle Hill.

A Wally's Wonderland első, igencsak rövid előzetese alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás