promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez történik, amikor egy tisztaságmániás átveszi az uralmat a lakásod fölött
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha valaki élvezi a 16 órán át tartó takarítást, az szó szerint orvosi eset.

Valószínűleg több rendetlen ember van a világon, mint olyan, aki megszállottan szeret takarítani, de közülük ketten most szerencsésen egymásra találtak. Egy végtelenül kedves hölgy ugyanis vette a fáradságot, hogy 16 óra folyamatos munkával rendet tegyen egy vadidegen lakásában.

 

Fotó: TikTok

A végeredmény persze elképesztő lett, amint azt a „házi tündér” Auri a TikTok-oldalán mindenkinek megmutatta. Mint megírta, a családnak nem volt pénze arra, hogy takarítót fogadjon, neki viszont ez a mániája, szóval az üzleten mindenki nyert.

„A csaj teljesen kiakadt! Sírni kezdett, és el sem hitte, hogy ez tényleg az ő lakása. Rengetegszer megölelt, csodálatos érzés volt”

– büszkélkedett Auri, akiről tényleg nem lehet eldönteni, hogy egy valóságos szent, vagy a világ legnagyobb balekja. Arról nem szól a hír, hogy az érintett család miért nem volt képes minimális rendet tartani maga körül.

A TikToker hölgy egyébként kényszeres takarító, már-már betegesen tisztaságmániás, ami lényegében orvosi eset. Az ilyen személyeket valami rejtett félelem hajtja, rettegnek attól, hogy egy tárgy, egy helyiség koszos, mert akkor valószínűleg fertőző is, és akár a szeretteik halálát is okozhatja. A takarítással viszont nyugalomra lelnek.

A gyakran Queen of Cleaningnek (vagyis a takarítás királynőjének) nevezett Auri akkor érez egy napot hasznosnak és eredményesnek, ha azt intenzív pucolással, pakolással, suvickolással töltheti el. Az elvégzett munkákról pedig szívesen posztolgat a közösségi médiában, és ezekből bárki remek takarítási trükköket leshet el.

Auri egyszerűen csak felhúzza a rózsaszín gumikesztyűit, és már indulhat is a munka. A sütőt és a hűtőszekrényt tartja a legkényesebb pontoknak, az átlagemberek többsége ezen a két területen szokott kudarcot vallani.

Jelen esetben a nappaliból is eltávolította a szemetet és a szennyes ruhákat, és nagy gondot fordított az összes helyiség padlójára. A nap végén még arra is jutott ideje és ereje, hogy rendet rakjon a polcokon, szekrényekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás