Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Bikinicunami: rengeteg magyar és külföldi celeb vetkőzött a héten – mutatjuk a legjobbakat!

Bikinicunami: rengeteg magyar és külföldi celeb vetkőzött a héten – mutatjuk a legjobbakat!

Színes

Bikinicunami: rengeteg magyar és külföldi celeb vetkőzött a héten – mutatjuk a legjobbakat!

Színes

BTP 17:17

Vass Zita, Gelencsér Timi, Horváth Cintia, Opitz Barbi, míg a külföldiek közül Catherine Zeta-Jones és Eminem lánya volt reflektorfényben. 

Ritka, de olyan válogatással indítottuk a hetet, amiben csak magyar lányok szerepeltek. Természetesen igaz a mondás, hogy valóban ők a legszebbek a világon. A magyar Playboy-modell, Vass Zita mellett Kárpáti Rebeka, illetve Gelencsér Timi forrósította fel a hangulatot.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese, Horváth Cintia úgy döntött, hogy olyan bikinifelsőt vesz fel, ami nem takar túl sokat. Míg Cintiának a bikiniből, addig az énekesnő Rita Orának egy köntösből akartak kibuggyanni a mellei. A hab a tortán a mindig dögös Becky Hudson volt.

Opitz Barbi nem akar leállni a fürdőruhás képek posztolásával, szóval visszatérő vendég a rovatban. A Disney egykori tinisztárja, Bella Thorne is újra bizonyította, hogy nem kislány többé, de Dua Lipa is feltűnt, aki az elegáns erotikát képviselte.

Az Oscar- és BAFTA-díjas walesi színésznő, Catherine Zeta-Jones ismét bebizonyította, hogy ötven felett is lehet valakinek észbontóan jó alakja – a színésznő ráadásul ezt hullahoppozva teszi. Szabó-Kulcsár Edina szintén hozza a bombaformáját, akit két kisgyerek után tudott úgy lefogyni, amiért elég sokan irigykednek rá.

Nem mindenki tudja, de Eminemnek van egy lánya, aki bizony már 25 éves. Hailie Jade Mathers igyekezett a háttérben maradni, de a hírnév azért őt is elérte, mivel jelenleg 2,2 millió követője van Instagramon. A hét utolsó válogatásában Jakabos Zsuzsannával és Nádai Anikóval is találkozhattatok.

Borítókép: Horváth Cintia offical - #THEMOOD