promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyakorlatilag kibuggyannak a bikiniből Horváth Cintia mellei – válogatás
Borítókép:  Horváth Cintia offical - #THEMOOD
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rita Ora egy dögös köntösös képpel varázsolta el a rajongókat, míg Becky Hudson igyekszik megmutatni mindent, amit lehet.

A Miss Balaton 2014 közönségszavazásának nyertese igazán élvezi a nyarat. Horváth Cintia igyekszik minél dögösebb fürdőruhákba bújni, de a kedvencünk most abszolút az első kép, ahol a modell bikinifelsője nem takar túl sokat.

Felrobbantotta az internetet a hír, amikor kiderült, hogy Rita Ora összejött Taika Waititi színész-rendezővel. Nem olyan rég  Az öngyilkos osztag bemutatóján lehetett őket együtt látni, ahol az énekesnő egy igazán merész ruhában jelent meg. Most is igyekezett kiszolgálni a követőket, mivel egy köntösös képet tett fel az Instagramra, amiből eléggé kikandikálnak a mellei. Ha már válogatás rovat, akkor természetesen mutatunk róla bikinis fotót is.

Becky Hudson amerikai modellnek minden adottsága megvolt ahhoz, hogy hatalmas sztár legyen a közösségi médiában. Már 2,5 millió rajongó követi az Instagramon, de vannak fizetős tartalmai is az Only fans oldalon. A hatalmas kebleit tényleg alig tudja kordában tartani a bikini.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás