promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi keményen nekiment Dwayne Johnsonnak, és a többi „rommá szteroidozott” akcióhősnek – videó
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi nem kímélte se Dwayne Johnsont, se Sylvester Stallone-t, se Arnold Schwarzeneggert, ugyanis szerinte a szteroid miatt vannak így „kifeszülve”.

Nemrég Schobert Norbi volt az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége, ahol egyebek között arról is beszélt, hogyan sikerült lefogyasztania A Konyhafőnök sztárséfjét, Rácz Jenőt az esküvőjére.

Ezek után szóba került a bőr feszessége, és hogy 40-50 felett már hiába gyúr az ember, úgyis megereszkedik a bőre. Az egyik műsorvezető, Peller Mariann megemlítette, hogy a 49 éves, rendkívül izmos világsztáron, Dwayne Johnsonon most is feszül a bőr, Schobert Norbi pedig kegyetlen őszinteséggel árulta el, hogy ez miért van.

„Azt tudnod kell, hogy Amerikában teljesen legális a szteroid. Legális. Felírják. Amerikában Dwayne Johnson, Stallone, Schwarzenegger, mindenki rommá van szteroidozva. Attól aztán felkapsz 10-15 kiló izmot, kifeszülsz, kipattansz. Ezt nem negatívan mondom, erre nálunk úgy néznek: pfuj, szteroid. Ott meg: wow, szteroid!”

– idézi Schobert Norbit a 24.

Akár igaza van Schobert Norbinak, akár nem, mindenképp érdekes, hogy mennyire eltérő a szteroid megítélése a világ különböző helyein – Dwayne Johnson pedig jelenleg Hollywood egyik legnagyobb, és legsikeresebb színésze, szóval valamit biztosan jól csinál.

Itt lehet megnézni Schobert Norbi szereplését a Reggeliben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás