promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi a tükör előtt pózolt, de a látvány egyáltalán nem tetszett a kommentelőknek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A fitnessguru egy félmeztelen képet töltött fel a közösségi oldalára, de amit utána kapott a kommentelőktől, azt valószínüleg nem teszi ki az ablakba. 

Schobert Norbi már évekkel ezelőtt megnyerte magának az ország egyik legutáltabb személye címet, hiszen többször is olyan nyers kritikákat fogalmazott meg a médiában, valamint a közösségi oldalain a fogyással kapcsolatban, ami nem tetszett a magyar társadalomnak. Azt viszont elfelejtette, hogy 50 évesen már ő sem úgy néz ki, mint fénykorában. Ennek ellenére bátran tölt fel félmeztelen képeket magáról az Instagram oldalára. Norbi kedden is edzett egy nagyot, végezetük pedig egy újabb képet posztolt magáról.

A poszt alá a következő sorokat írta:

Ma újabb szinten léptem, 138 átlagpulzussal, de 13km/h átlagsebességgel toltam le az 5 km-t! Majd 10 perc súlyzó, 35 perc alatt letudva a napi belső zuhany! Nagyot dob erőben és zsírbontásban rajtam a fat burner! Króm, karnitin, taurin, koffein, de ketó! Ne feledd! Bemenni napi 60g ch alá, sok fehérje és nem éhezni, edzeni! Minden módszerrel siker! 

Persze most is akadt olyan, aki nem tudta megállni, hogy ne álljon bele Norbiba.

" A tegnapi felsőtesteden jobb volt a filter" 

"Mellizom szabadságon"

"Egy aszalódott majom ez a fitnessguru!"

"Fogaddal lépnél már újabb szintre...ennyire igénytelen nem lehetsz! "

- írták a kommentelők Norbi képe alá.

Az ország megmondó embere egyébként nemrég kockahasú szívtiprót varázsolt A Konyhafőnök egyik séféből, Rácz Jenőből. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás