promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László kimondta: ezt gondolja Marsi Anikó új párjáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közben kiderült egy olyan részlet is a közös gyerekeikről, amit eddig mindenki rosszul tudott.

Lesifotók láttak napvilágot Marsi Anikóról és újdonsült párjáról, akik nemrég egy születésnapi rendezvényen vettek részt.

Közben a Blikk újabb részleteket derített ki Anikó és Gábor kapcsolatáról, többek között azt is, hogy a televíziós gyermekei annyira megkedvelték a férfit, hogy szinte minden szabadidejüket négyesben töltik. Még arra a születésnapi rendezvényre is a gyerekekkel együtt érkeztek, ahol az említett fotók is készültek.

„Nagyon boldognak tűntek, teljes a harmónia és az egyetértés a fiúk és Anikó új párja között. Sokat mosolyogtak és nagyokat nevettek, olyanok voltak, mint egy igazi család. Szemmel látható volt, hogy a fiúk szeretik Gábort és nem tekintik idegennek. (...) Szemlátomást nagyon örültek annak, hogy ismét láthatják egymást. Nagy volt a boldogság, összeborultak, ölelkeztek. A születésnapon Anikó bemutatta Gábort is a nagy társaságnak, legalább huszonöten voltak, és barátsággal fogadták a férfit, aki egy hatalmas virágcsokorral a kezében érkezett. Nekem végig úgy tűnt, hogy bár Gábor nem ismerte Anikó barátait, ennek ellenére nagyon jól érezte magát az összejövetelen. Sokat foglalkozott Anikó fiaival is”

- mondta a lapnak az informátor, aki fotón is megörökítette a párt.

Egy, a családhoz közelálló barát szerint egyáltalán nem szokatlan, hogy Anikó a fiaival együtt ment el a rendezvényre, hiszen a különválás ellenére Vilmos és Vince az anyjuknál maradtak. Vagyis ez pont az ellenkezője annak, mint amit eddig mindenki tudott, hiszen eddig az volt a ”hivatalos”, hogy Palik Lászlónál lakik mindkét fiú.

„Nem igaz, hogy az apjuknál élnek a gyerekek. Anikó és Laci továbbra is a legnagyobb egyetértésben, közösen nevelik a fiúkat, akik rengeteget látják az édesapjukat. Laci sokat van velük, igyekszik annyi időt tölteni a gyermekeivel, amennyit csak tud, de a gyerekek továbbra is Anikóval laknak, ahol Gábor egyre gyakoribb vendég”

- mondta az említett barát, aki elmesélte azt is, hogy Palik László is találkozott már Anikó új választottjával, és nagyon szimpatikusnak találta a férfit.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás