promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palik László vitte a gyerekeket, Marsi Anikó teljesen egyedül maradt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tovább folytatódik a dráma Palik László és Marsi Anikó között. A pár 16 évnyi házasság és két közös gyermek után úgy döntött, külön folytatják. Az ismerősök úgy tudják a gyerekek visszaköltöztek Palik Lászlóhoz, így Marsi Anikó teljesen egyedül maradt. 

 

Az Exatlon Hungary harmadik évadának fináléját követően, Palik László visszaköltözött Magyarországra, ám nem a családi fészekbe ment ugyanis kiderült, hogy Marsi Anikó már nem várja szívesen haza. A pár úgy döntött, hogy 16 évnyi házasság és két közös gyermek után külön folytatják. A TV2 műsorvezetői továbbra sem nyilatkoznak, de az ismerősök úgy tudják, hogy a gyerekek visszaköltöztek Palik Lászlóhoz – írja a Story magazin.

„Miután a fiúk hazaérkeztek édesapjukkal az Exatlon Hungary forgatásáról, Dominikáról, valóban az anyukájukhoz mentek, (…) de most már újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak” 

– mesélte a sztármagazinnak a házaspár egyik közeli ismerőse.

A Tények műsorvezetője kezdeményezte a válást, úgy tűnik most nagyon magára maradt, Palik László továbbra sem szeretne hivatalosan elválni.

A televíziós pár ismerőse szerint viszont a mostani helyzet még nem jelenti azt, hogy vége lesz a házasságuknak.

[[cikk3]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás