promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték! Vele jött össze Marsi Anikó
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lesifotók bizonyítják, hogy kivel jött össze Marsi Anikó.

16 év házasság után Marsi Anikó és Palik László úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Azóta mindkettőjükre újra rátalált a szerelem, míg az Exatlon Hungary műsorvezetője a sport reality egyik korábbi versenyzőjével, Cservenák Alexandrával jött össze, addig Marsi Anikó Szulák Andrea volt párjánál találta meg a boldogságot.

Mind ez idáig egyik újdonsült párról sem készült közös fotó, de a Blikk egyik olvasóriportere lesifotókat küldött a lapnak, amelyen Marsi Anikó új szerelmével, Gáborral együtt látható. A Blikk információi szerint a pár egy születésnapra érkeztek közösen, amelyen Anikó egyik régi barátját köszöntötték fel.

Anikó és Gábor ismerettsége egyébként nem új keletű, már korábban is volt közük egymáshoz.

„Fiatakori szerelem az övék, annak idején együtt jártak, akkor is nagy volt a szerelem. Most, hogy mindketten szinglik, újból egymásra találtak. Igazi mesébe illő történet az övék. Hónapokkal előre terveznek. Minden szabadidejüket együtt töltik. Gábor erős támasza Anikónak. Szeretnének elbújni a világ szeme elől, és néhány napot eltölteni egy tengerparti helyen. Ráadásul nem is kettecskén, úgy tudom, Anikó azt szeretné, ha tinédzserfiai is velük tartanának a nyaralásra”

- árulta el a Story Magazinnak egy névtelen forrás.

A Blikk-hez eljuttatott lesifotókat IDE kattintva nézhetitek meg!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás