promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Opitz Barbi elhagyta az országot – Ez áll a döntés hátterében
Borítókép:  Opitz Barbi / youtube.com/GoldRecord Hungary (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon meglepődtek Opitz Barbi rajongói, mikor kiderült, hogy az énekesnő maga mögött hagyta Magyarországot.

Opitz Barbit valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen 2016-ban megnyerte az X-Faktort, tavaly a Sztárban sztár különdíjasa volt, és amúgy is már számtalan slágerrel ajándékozta meg a közönséget az utóbbi években. A gyönyörű énekesnőt mostanában sok támadás éri a szexi képei miatt, ráadásul azzal is sokakat kiakasztott, mikor drasztikusan megváltoztatta a külsejét – bár elvileg csak egy klip kedvéért.

Úgy látszik, hogy Opitz Barbinak egy kis pihenésre volt szüksége, ezért elhagyta az országot, és a Törökország Antalya tartományában található Belek városába ment nyaralni, ahol természetesen készült is róla egy igazán csábító kép, amin feszülős kék ruhában láthatjuk őt, egy csodaszép medencével a háttérben.

Minden bizonnyal csupán egy rövid kiruccanásról van szó, hiszen szombaton három fellépése is lesz Magyarországon Opitz Barbinak, így jó eséllyel csak egy kis feltöltődésre vágyott a koncertek előtt.

A kommentelők megint beszóltak Opitz Barbinak, és elég kemény szavakkal illették őt, de persze a hűséges rajongói rögtön megvédték, akármilyen gusztustalanul is álltak belé a rosszakarói a túlzottan vadítónak tartott fotója miatt.

Itt lehet megtekinteni Opitz Barbi Törökországban készült képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás