promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor megvédte Hosszú Katinkát: „Elmentek ti a jó büdös p*csába!”
Borítókép:  Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor megvédte Hosszú Katinkát, és a szidalmazóit elküldte melegebb éghajlatra.

Hosszú Katinka szerdán délelőtt a tokiói olimpián 212:38-as idővel a hetedik helyet szerezte meg a női 200 méteres vegyesúszás döntőjében. Az úszás után az olimpiai bajnok az M4 Sportnak nyilatkozott a teljesítményéről.

„Egyértelműen frusztrál, hogy az időket, amikkel nyertek, sokszor megúsztam. Kicsit olyan érzésem van, hogy érett már, hogy néha rosszul ússzak, csak nagyon rossz, hogy pont most jött ki. (...) Fura, mert régen a sok versenyzéstől ilyet nem éreztem, de most olyan érzésem van, ha felállnék még egyszer, talán még jobbat is tudnék úszni. Nagyon frusztrál, hogy így sikerült. Valószínűleg több idő kellett volna, hogy kitaláljak egy teljesen új felkészülést. Ennek ellenére ma nem tudtam volna jobbat, próbálkoztam mindennel, hogy gyorsabb legyek”

Katinkát rengetegen támadják és szidják azóta is az eredménye miatt, még Alekosz is keményen beszólt neki a Facebook-on.

Persze vannak, akik így is büszkék Katinkára, hiszen amit eddig elért a sport világában, az több, mint elismerésre méltó. Tóth Gabi férje, Krausz Gábor is megvédte az úszót, és nem kedveskedett azokkal, akik ócsárolják őt.

„Tudjátok mit jelent az, ha valaki 3x olimpiai, 9x világ- és 15x Európa-bajnok? Nem videojátékban, nem a kanapéról és nem álmokban. Tudjátok mit jelent? Azt jelenti, hogy azt csinál amit csak akar! Halhatatlan, örökös Bajnok. Szégyen ahogy ma és az elmúlt napokban megnyilvánulnak sokan. Évek óta mindenki fürdik a sikerében, amikor kevésbé megy akkor pedig hirtelen hazaáruló? Nem tudom szebben mondani… Elmentek ti a jó büdös picsába! Köszönjük neked BAJNOK”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás