Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fluor Tomi csúnyán átverte az egész országot?

Fluor Tomi csúnyán átverte az egész országot?

Színes

Fluor Tomi csúnyán átverte az egész országot?

Színes

Promotions 11:11

Fluor Tomi megosztotta követőivel, hogy megkérte egy lány kezét, aki igent mondott neki – de nagyon úgy tűnik, hogy az egész csak egy rosszul elsült tréfa.

Aki követi Fluor Tomit, az pontosan tudja, hogy a rapper elég érdekes humorérzékkel rendelkezik, ami egyesek szerint kifejezetten fárasztó. Legutóbb Győzikét idegesítette fel egy igazán agyzsibbasztó szóviccel, most pedig úgy tűnik, hogy az egész országot sikerült átejtenie egy jól megkomponált poszttal – ami annyira furcsa, hogy akár még igaz is lehet.

Fluor Tomi #shesaidyes, vagyis #igentmondott hashtaggel kirakott egy képet, amin térdre ereszkedve tart a kezében egy gyűrűnek látszó tárgyat, a vele szemben álló hölgy pedig meglepett és meghatódott arccal nyújtja felé a kezét – csupán a háttérben lévő mobilvécék, és az egyikből éppen kijövő, részegnek tűnő férfi rontja a romantikus összképet.

A rajongók eddig azt hitték, hogy Fluor Tomi szingli, ezért is volt olyan meglepő ez a fotó, ami alá még Wellhello-s zenésztársa, Diaz is oda kommentelte, hogy „Oriasi pillanat volt es koszonom, hogy en lehetek a tanud a NAGY napon!”.

Viszont a követők túlnyomó része arra gyanakszik a semmiből jött bejelentés és a nevetséges háttér miatt, hogy az egész csak átverés, és csupán poénból rakta ki a híresség a képet, hátha ezzel kap pár lájkot.

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy egyesek jót fognak nevetni Fluor Tomi fotóján:

Kiegészítés: Fluor Tomi azóta megerősítette egy Insta Storyban, hogy nem volt valódi a lánykérés.

Borítókép: Fluor Tomi / Profimedia