promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi kitálalt az alkoholproblémájáról: „Amikor nem aludtam, akkor ittam”
Borítókép:  Fluor Tomi / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Fluor Tomi most elárulta, hogy komoly alkoholproblémákkal és pánikbetegséggel küzdött, kórházban is volt, és végül pszichológis segítségét kérte, hogy jobban legyen.

Fluor Tomi szinte megállíthatatlannak számított a 2010-es „Mizu” című gigasláger után, rengeteg fellépése volt, és folyamatosan mindkét végén égette a gyertyát. Ennek az életvitelnek sajnos meglett a hatása, ugyanis nagyon sok alkoholt fogyasztott és komoly pánikrohamok gyötörték, amik miatt kórházba került – erről az időszakról vallott most a népszerű zenész.

„Minden buliban ittunk. A turnébuszban üvöltött a retro zene, stage diving-oltunk az üléssorokon át, meztelenül szálltunk ki a benzinkúton. Az egyikünk késsel vágta le magáról a nadrágot, a másik felgyújtotta a pólóját és kidobta az autópályán a telefonját, és miközben kiszálltunk felvenni, valaki közülünk már ott állt a hangtompító fal tetején. [...] Akkoriban úgy 170 napot ittam fixen. Ha 365 napból ennyit iszol, azért az úgy erős. Az lett számomra aggasztó, hogy konkrétan amikor nem aludtam, akkor ittam. Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké”

– mesélte őszintén Fluor Tomi a Betone Studio Egyszer lent nevű podcastjának vendégeként.

A híresség rendszeresen légszomjjal küzdött, néha indokolatlanul elsírta magát, illetve hányt is, mivel pszichés mélypontra került a túlhajszoltság és a különböző negatív hatások miatt. Végül pszichológus segítségét kérte, ami nagyon hasznosnak bizonyult, ugyanis Fluor Tomi rengeteg dologra rájött, amik nagyban segítették a gyógyulását:

„A pszichológus mutatott rá, hogy mennyi mindent nyomtam el magamban, miközben azt hittem, hogy minden fasza, pedig közben már egy ideje menekültem. A gyerekkoromtól kezdve olyan dolgok derültek ki számomra, amikkel kapcsolatban tök mást gondoltam magamról. Elkezdtem beismerni a dolgokat és ez jó volt.”

Itt lehet meghallgatni a podcastet:

(via Red Lemon)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás