promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fluor Tomi annyit fogyott, hogy szinte rá sem lehet ismerni
Borítókép:  Velvet.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokakkal ellentétben a karantén jó hatással volt Fluor Tomira, már ami az egészséges életmódot illeti. A rapper 13 kilót dobott le az elmúlt hónapokban, most szinte rá sem lehet ismerni. 

A Wellhello elnöke elárulta, hogy ez annak is köszönhető, hogy úgy él, mint egy „ötvenéves, egydülálló nő". Hogy ez mit jelent, azt mindenkinek a fantáziájára bízzuk, de az biztos, hogy meg lett az eredménye. 

Tomi sokat mozog, habár most a konditermek bezárásával állítása szerint akadályokba ütközött, ettől függetlenül nagyon odafigyel az étrendjére. 

„Pont egy dokumentumfilmben néztem vissza magamat, és mondom: ennyire rossz volt a világítás? (…) Aztán rájöttem, hogy ennyire nem kövérít a tévé. Ez egy pénteki napon volt, és szombaton már elkezdtem a diétámat...Egy tizenhármast ledobtam. Ilyenekre tök jó volt ez az év: ha már fesztivál nem volt, legalább a szervezetem boldogabb eggyel. Én úgy élek, mint egy ötvenéves, egyedülálló nő. Főzök, mosok, teregetek” 

- mondta el a rapper az RTL Klub, Reggeli című műsorában, ahol Fluor vékony teste mellett a Wellhello új dalát is megcsodálhatták a nézők. A friss videoklipet a zenekar a Hősök formációból már jól ismert Ecküvel készítette, úgyhogy nagy durranásra számíthattok, ha ti is csekkoljátok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás