promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási hírt közölt ByeAlex, sokan lennének most a helyében!
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas dolgot osztott meg a követőivel ByeAlex, ugyanis olyasmit sikerült elérnie a zenekarával, ami sok magyar előadó álma.

Ahogy megismerte az ország ByeAlexet, szinte rögtön biztossá vált, hogy ő egy olyan szereplője lesz a hazai zenei életnek, aki mellett egyszerűen nem lehet elmenni szó nélkül. Így is történt, hiszen az utóbbi években sikert sikerre halmoz a fülbemászó, őszinte slágereivel, ráadásul most egy egészen hihetetlen dolgot ért el a bandájával.

„Kicsit késve tudtam meg, hogy a REHAB lemezünk 4x platina lett!!! Ez hatalmas elismerés nekem és nekünk a zenekarral! Nagyon várom, hogy végre a koncerteken is odab*sszuk életem eddigi legjobb dalait!”

– írta ByeAlex.

A közönség egyöntetűen pozitív visszajelzése alapján eddig is tudni lehetett, hogy ByeAlex és a Slepp legutóbbi albuma hatalmas népszerűségnek örvend, de ez a teljesítmény talán minden várakozást felülmúlt – ebből is látszik, hogy milyen sokan imádják ByeAlex zenéjét, szóval biztos, hogy rengetegen lesznek majd a nyári koncerteken, amiken jó eséllyel felcsendül a „Boldog leszek”, „Emlékszem (...vagy)” és egyebek között a „Berúgni” is.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás