promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex és a Halott Pénz közös dala azokhoz szól, akiket fojtogatnak a szürke hétköznapok  – klip
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett ByeAlex és a Slepp, illetve a Halott Pénz közös zenéje, a „Boldog leszek 2021”, ami megpróbálja elérni, hogy a rettenetes tavalyi év után egy kicsit pozitívabban tekintsünk a jövőre.

Igaz, hogy 2020 szinte teljesen lebénította a zeneipart, de ByeAlex még a kétségbeejtő körülmények ellenére is kifejezetten aktív volt, hiszen olyan slágerekkel ajándékozta meg a rajongókat, mint például a „Feküdj ide” vagy az „Emlékszem (vagy...)”. Megjelent a Rehab névre keresztelt albuma is, amin helyet kapott a „Boldog leszek” című nóta, aminek a single változatát a Halott Pénzzel közösen készítette el ByeAlex és a Slepp.

„Nem fogok hazudni: gyűlöltem a 2020-as évet. A megszokott életvitelem egy pillanat alatt vált egy olyan unalmas, és totálisan bizonytalan valamivé, ami ellen egész életemben küzdöttem és dolgoztam. Rengeteg időt kellett / és sajnos most is ez megy, KELL a semmittevéssel tölteni. Hiába raktam le egy lemezt és több klipet is a srácokkal, az még mindig nem pótolhatja azt, ami a legjobb ebben az egészben: a színpad, az energiák, az hogy azokban a pillanatokban amikor veletek lehetek/lehetünk béke van, elfogadás és szeretet.
Sokat önelemeztem. Én magam is szorongtam/szorongok sokmindenen; és próbálok fejlődni. Van hova. Remélem ez az új év boldogságot, ölelkezést, és jó energiákat hoz mindenkinek.
Köszönöm Dávidnak és Márknak, hogy rengeteget tettek a dalhoz! Köszi a zenekaromnak és a családomnak, hogy támogattak 2020ban. Nehéz volt k*rvára.
Szeretlek benneteket! Jöjjön már végre a tavasz és perzseljen már a nyár! Legyünk BOLDOGOK 2021!”

írta ByeAlex a dal megjelenésekor.

A „Boldog leszek 2021” fülbemászó, egészen visszafogott, és szépen keveri a két banda hangzását. A kommentekből kiderül, hogy a dal mondanivalója rengeteg emberre van hatással, hiszen ByeAlexékhez hasonlóan másokat is fojtogatnak a szürke hétköznapok ebben a bezártsággal, megszorításokkal teli helyzetben. A refrén viszont szerencsére pozitív irányba fordítja az egészet, és reményt ad, hátha 2021-ben végre minden jobb lesz.

Itt lehet meghallgatni a ByeAlex és a Slepp Halott Pénzzel közösen készített „Boldog leszek 2021” című szerzeményét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás