Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

ByeAlex: „Tudom, hogy f*szfej vagyok, de nekem ne ugasson senki”

ByeAlex: „Tudom, hogy f*szfej vagyok, de nekem ne ugasson senki”

Zene, Film & Kultúra

ByeAlex: „Tudom, hogy f*szfej vagyok, de nekem ne ugasson senki”

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 12:12

Megérkezett ByeAlex és a Slepp legújabb zenéje, a „Berúgni”, ami valószínűleg pillanatokon belül az alkoholmámoros bulik himnusza lesz.

ByeAlex és a Slepp az utóbbi hónapokban rengeteg slágerrel ajándékozták meg a közönséget, és úgy tűnik, hogy nincs megállás, ugyanis megjelent az új, „Berúgni” címre keresztelt dal, ami természetesen az alkoholfogyasztásról, barátságról és a problémák elengedéséről szól, ezzel pedig valószínűleg milliók tudnak azonosulni – főleg most, hogy enyhültek az országban a korlátozások, szóval tökéletes az időzítés.

A „Berúgni” egy fülbemászó pop-punk szerzemény lett, ami erőteljesen a Blink-182-t idézi, miközben ByeAlex szájából elhangzik például az is, hogy: „Tudom, hogy f*szfej vagyok, de nekem ne ugasson senki” – így az énekes most sem hazudtolta meg önmagát, és egy újabb őszinte szöveggel rukkolt elő.

Ráadásul még a zenekar basszusgitárosa, Poór Andris is beszállt az írásba, illetve az éneklésbe, és milyen jól tette, ugyanis annyira illik ehhez a stílushoz a hangja, hogy az se lett volna baj, ha az egész dalt ő adja elő.

A közönség visszajelzése alapján ez a szerzemény is nagyot ütött, és jó eséllyel a nyári iszogatások kötelező eleme lesz, ami majd beindítja az igazi bulikázást és a felhőtlen szórakozást, ami már mindenkinek kijár.

Itt lehet meghallgatni ByeAlex és a Slepp legújabb slágerét, amihez egy hangulatos klip is készült:

Borítókép: youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)