Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gabriela Spanic tényleg horvát származású?

Gabriela Spanic tényleg horvát származású?

Színes

Gabriela Spanic tényleg horvát származású?

Színes

Promotions 13:32

Tuti, hogy tudunk még nektek újat mondani Gabriela Spanicről, amit eddig nem hallottatok sehol.

A latin-amerikai színésznő magyarok millióinak kedvence, korábban a Paula és Paulina sztárjaként ismertük, és így lopta be magát a szívekbe, nemrégiben azonban újabb imádat-réteggel bővült a repertoárja, hiszen részt vett a TV2 gigaprodukciójában, a Dancing with The Stars című műsorban is

Andrei Mangrával az oldalán, akivel később romantikus kapcsolatot is ápolt. 

Gabriela Spanic a műsor révén újra az érdeklődés középpontjába került, többek között újra szerepet kapott egy szappanoperában is, illetve a közösségi platformokon óriási rajongótábort gyűjtött maga köré. Az Instagramon például kétmillió követővel büszkélkedhet a venezuelai származású színésznő.

Az elmúlt napokban pedig egy képet osztott meg ritkán látható édesapjáról, akivel öt év után találkoztak újra. Kevesen tudják, de Cosimiro Spanic Horvátországban született, és csak 1947-ben költözött át családjával Venezuelába. Az apa súlyos betegségben szenved, így Caracasban kellett maradnia, amikor felesége és lánya elköltözött Mexikóba.

A család amúgy legutóbb Horvátországban lehetett együtt, amikor Cosimiro szülőhazájába látogattak egy családi nyaralás keretében.

Gaby családjának gyökerei tehát részben szomszédunkba, Horvátországba nyúlnak vissza. A nagy találkozást most a színésznő egy fotóval is konstatálta az Instagramon, amelyen édesapja mellett fia, Jesús is szerepel:

Borítókép: Profimedia