promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic videója magyarok százezreinek okoz ma gigászi örömöt - nagy bejelentést tett a színésznő
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bejelentést tett a színésznő, és mellékelt hozzá egy zseniális videót is.

A 47 éves szexi színésznő az elmúlt évben alaposan felfuttatta a karrierjét, amelynek immár egy nagy visszatérés lett a végeredménye. A magyarok kedvelt műsorában, a TV2 csúcsprodukciójában, a Dancing with The Starsban aratott zajos sikere után rajongók milliói zárták őt vissza a szívükbe. A Paula és Paulina sorozat dívája pedig immár egy új telenovellában tér vissza a képernyőre, méghozzá holnap, azaz június elsején. 

A Si nos dejan sorozat (Ha elhagynak minket) premierje holnap lesz Dél-Amerikában, a szériában Gabriela Spanic Fedora Montelongó szerepét játsza majd. Korábban a színésznő a brutálisan pörgő Instagram oldalán kérte a rajongóit, hogy jelentkezzenek, melyik országban szeretnék majd még látni ezt a sorozatot. A magyar fanok pedig elözönlötték az oldalt, ez pedig lehet, hogy megágyaz majd annak, hogy a jövőben nálunk is képernyőre tűzhetik a sorozatot.

Egyelőre azonban erről nincsen hivatalos bejelentés, marad az örömünk abban, hogy a kedvelt színésznő visszatér. Gabriela Spanic az Instagramjára viszont feltett a sorozatról egy jó kis teaser videót:

A sorozat amúgy egy feldolgozás, korábban készült már belőle teleregény, a cselekménye pedig egy konfliktussal indul, amikor is Alicia Montiel megtudja, hogy Mexikóban hatalmas rajongásnak örvendő, újságíró férje már három éve csalja őt, elválik tőle, majd beleszeret férje egyik riválisába. A bonyodalom pedig ekkor kezdődik csak igazán.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás