promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lady Gaga a melleivel büszkélkedett, míg Nádai Anikó kívánatos bikinibe bújt
Borítókép:  Nádai Anikó offical - Vivien Vance
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurley és Mészáros Mercédesz is nagyon azon volt, hogy elcsábuljanak a rajongóik.

Lady Gaga merész videót töltött fel az Instagram odalára: befeküdt a fűbe, ahol főleg csak a dekoltázsa volt a főszereplő. A bikiniszezon belőle is előhozta a dögös énjét. Geszler Dorottya friss képei is előkerültek - az 1989-es Miss Hungary harmadik helyezettje továbbra is bomba formában van.

Az RTL Klub műsorvezetője, Nádai Anikó nem nagyon szokta bikiniben mutogatni magát, de most egy reklám kedvéért megtette. A műsorvezető kívánatosabb, mint valaha. Nyári Diána és Dukai Regina is egy reklám miatt vette le a ruháit, persze a határokon belül.

Mercedes Blanche, vagyis Mészáros Mercédesz az egyik leggyönyörűbb magyar modell, ráadásul mindig fantáziadús képekkel igyekszik levenni a rajongókat a lábukról. Gáspár Evelin is igyekszik vetkőzni, de a többi bevállalós celebbel ellentétben ő nem akar filtereket használni.

Volt olyan válogatásunk, ahol vérbeli pornószínésznők kerültek a reflektorfénybe. Tomi Taylor és Marica Hase is nagy nézettséget tud generálni a felnőtt filmes oldalakon. A hab a tortán a mindig csodálatos Kylie Jenner volt.

Kezdetét vette a labdarúgó Európa-bajnokság. A válogatás rovatban mi is kerülhetett volna előtérbe, mint a csodálatos focistafeleségek. Ők biztosan nem úgy zsonglőrködnek a labdával, mint a férjeik, de dögösségben jóval előrébb járnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás