Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lady Gaga a melleivel büszkélkedett, míg Nádai Anikó kívánatos bikinibe bújt

Lady Gaga a melleivel büszkélkedett, míg Nádai Anikó kívánatos bikinibe bújt

Színes

Lady Gaga a melleivel büszkélkedett, míg Nádai Anikó kívánatos bikinibe bújt

Színes

BTP 18:18

Elizabeth Hurley és Mészáros Mercédesz is nagyon azon volt, hogy elcsábuljanak a rajongóik.

Lady Gaga merész videót töltött fel az Instagram odalára: befeküdt a fűbe, ahol főleg csak a dekoltázsa volt a főszereplő. A bikiniszezon belőle is előhozta a dögös énjét. Geszler Dorottya friss képei is előkerültek - az 1989-es Miss Hungary harmadik helyezettje továbbra is bomba formában van.

Az RTL Klub műsorvezetője, Nádai Anikó nem nagyon szokta bikiniben mutogatni magát, de most egy reklám kedvéért megtette. A műsorvezető kívánatosabb, mint valaha. Nyári Diána és Dukai Regina is egy reklám miatt vette le a ruháit, persze a határokon belül.

Mercedes Blanche, vagyis Mészáros Mercédesz az egyik leggyönyörűbb magyar modell, ráadásul mindig fantáziadús képekkel igyekszik levenni a rajongókat a lábukról. Gáspár Evelin is igyekszik vetkőzni, de a többi bevállalós celebbel ellentétben ő nem akar filtereket használni.

Volt olyan válogatásunk, ahol vérbeli pornószínésznők kerültek a reflektorfénybe. Tomi Taylor és Marica Hase is nagy nézettséget tud generálni a felnőtt filmes oldalakon. A hab a tortán a mindig csodálatos Kylie Jenner volt.

Kezdetét vette a labdarúgó Európa-bajnokság. A válogatás rovatban mi is kerülhetett volna előtérbe, mint a csodálatos focistafeleségek. Ők biztosan nem úgy zsonglőrködnek a labdával, mint a férjeik, de dögösségben jóval előrébb járnak.

Borítókép: Nádai Anikó offical - Vivien Vance