promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi vadítóan szexi pózokban őrjíti meg követőit – fotó
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell újabb képeket osztott meg a L'Officiel magazin fotózásáról. Ha azt gondoltad, már nem lehet fokozni a látványt, nagyot tévedtél.

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk a fantasztikus hírről, hogy Palvin Barbi lett az olasz L'Officiel magazin nyári címlaplánya. A modell a címlapfotózás kedvéért számos rendkívül extravagáns ruhakölteményben és erős, cicás smiknben pózolt a kamerának, a végeredmény pedig annyira vadítóan szexi lett, hogy követőinek a szavuk is elakadt a látványtól. 

A modell nemrég újabb szexi fotókat tett közzé a L'Officiel Italia fotózásáról, és ha azt hitted, a fenti látványt már nem lehet fokozni, akkor nézd meg az alábbi képeket:

Az eredetileg francia magazin először 1921-ben jelent meg, ugyanabban az évben, mint a Vogue, és továbbra is elismert lapnak számít a divatiparban. Itt többen is megjegyezték, hogy Barbi eszméletlenül néz ki, de elég nehezen felismerhető a sminkje miatt.

A cicás, fekete make up azonban olyan vadítóan igéző tekintetet kölcsönöz a modellnek, hogy a kommentelőknek egyszerűen tátva maradt a szája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás