promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi vadító szexistennőként pózol, ettől mindenkinek leesik az álla – fotó
Borítókép:  Palvin Barbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét címlapon szerepel Palvin Barbi, de most még a szokásosnál is dögösebb, ugyanis brutálszexi ruhában és sminkben láthatjuk őt.

Világhírű modellünk, Palvin Barbi gyakorlatilag az egész bolygót az ujja köré csavarta az utóbbi években a szépségével, illetve tehetségével, így nem csoda, hogy a legnagyobb márkák foglalkoztatják. A gyönyörű híresség szerencsére Instagramon is aktív, ugyanis egészen sűrűn rak ki magáról hihetetlenül csábító képeket, és ez most is így van, ráadásul nem akármivel lepte meg a követőit.

Palvin Barbi lett az olasz L'Officiel magazin nyári címlaplánya, és olyan szinten átalakult a fotózás kedvéért, hogy alig lehet felismerni őt: extrém ruhakölteményben és erős makeupban követeli ki az osztatlan figyelmünket, miközben olyan tekintettel néz ránk, ami annak idején nemzetek közötti háborút robbantott volna ki.

A lehengerlő manöken felülmúlta önmagát, hiszen ilyen vadító fotót talán még sosem osztott meg a rajongókkal, akiknek természetesen rögtön tátva maradt a szájuk – de miután összeszedték magukat, azonnal megrohamozták a kommentszekciót, hogy kifejezzék hódolatukat.

Palvin Barbi továbbra is a világ egyik legszebb nője, és ezt az alábbi kép is bizonyítja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás