Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Török Lívia formás mellekkel és angyali mosollyal mindenkit zavarba hoz - fotó

Török Lívia formás mellekkel és angyali mosollyal mindenkit zavarba hoz - fotó

Színes

Török Lívia formás mellekkel és angyali mosollyal mindenkit zavarba hoz - fotó

Színes

Helmeczi Benjamin 08:38

Az Exatlon Hungary szépsége megmutatta, hogy fest bikiniben.

Végre megérkezett a nyárias idő, bár az igazi, meleg nyárra még várnunk kell, sokan már most elővették a fürdőruhákat, és vízpart közelébe vonultak. Nemrég az Exatlon Hungary egykori Bajnoka, Kocsis Lilkó posztolt magáról egy bikinis fotót, ami nagy sikert aratott a követői között.

Most pedig a Kihívók egyik alaptagja, Török Lívia mutatta meg, hogyan fest rózsaszín, illetve fekete bikiniben, és szalmakalapban. Persze az emberek többsége inkább Lívia angyali mosolyára és formás melleire figyeltek fel először, de az igazán szemfüleseknek az is feltűnhetett, hogy a csinos exatlonistának világosabb a hajszíne, és sötétebb a bőre.

Erre Lívia is külön felhívta a figyelmet az egyik posztjában:

„A hajam világosabb, a bőröm sötétebb, az élet szebb”

Lívi az elmúlt napokat Cipruson töltötte, ami egy hirtelen jött ötlet volt, hiszen nem tervezte, hogy idén elutazik nyaralni. A box edző ugyanis autóra gyűjt, de úgy volt vele, hogy arra még tud várni egy kicsit, a nyárra viszont nem.

„Sokszor hallgatok inkább a szívemre, mint az eszemre, sokszor voltak emiatt nagyon nehéz pillanataim, de szerencsére annál többször felejthetetlen élményeim. Hiszem azt, hogy ha követjük a megérzéseinket, akkor jó irányba halad majd az életünk. Ha költök valami olyasmire, amire igazán vágyom, akkor tudom, képes leszek teremteni is”

- írja egy másik posztjában Lívi.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria