Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Rose, Miló Viktória és Kim Kardashian mellei voltak a főszerepben a héten

Demi Rose, Miló Viktória és Kim Kardashian mellei voltak a főszerepben a héten

Színes

Demi Rose, Miló Viktória és Kim Kardashian mellei voltak a főszerepben a héten

Színes

BTP 18:18

Sofia Vergara és Carmen Electra közben nosztalgiázott, hogy milyen jó volt anno ledobni a ruháikat.

Szegedi Fecsó párja, a 13 évvel fiatalabb Bea újoncként tűnt fel nálunk, ahol olyan nevek mellett bizonyított, mint Carmen Electra , Sofia Vergara, na meg a hatalmas keblű Anastasiya Kvitko. Fecsó természetesen szerelmes, de hát a válogatás rovatban minket az érdekelt, hogy Bea milyen pózokban igyekezett feltüzelni a követőket. Annyi biztos, hogy senki sem fog csalódni.

 

Miló Viktória újra a csúcson, és ezért nem kellett ringbe szállnia. A WIBF-GBU légsúlyú világbajnok ökölvívója sokat dolgozott azért, hogy megszabaduljon a plusz kilóktól és újra bombaformába kerüljön. A dögös fotósorozatot a párja kedvéért csinálta. Aki a méretre megy, és nem a kellemes formákra, annak Kochanius Curves lesz a befutó.

Sem mi, sem a rajongók nem tudják megunni Demi Rose világkörüli fotóit, ahol mindig lekerül róla valahogy a melltartó. January Jones, a Mad Men – Reklámőrültek című sorozat sztárja is hasonlóképpen tett. Közben az iráni származású színésznő, Uldouz Wallace is beindította a bikiniszezont.

Kim Kardashian és a féltestvére, Kylie Jenner ki akarták zárni a külvilágot, szóval mindent félredobva bikinire vetkőztek, és napoztak egyet. Talán ez tudja a legjobban kikapcsolni az agyukat. Közben két újonc is bemutatkozott: Courtney Stodden és Emily Knight. Mindketten ultradögösek, és imádni fogjátok őket!

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el!

Borítókép: Demi Rose offical