promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fésűs Nelly lánya ledobta a melltartóját, Vasvári Vivien pedig bikiniben szexizett
Borítókép:  Baci Lingerie - Vasvári Vivien offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Khloé Kardashian, Sáfrány Emese és David Hasselhoff lánya is főszereplő volt a héten a válogatás rovatunkban.

Lemaradtál a legjobb villantásokról? Ne emészd magad, mert ismét összegyűjtöttük nektek, a legcsábítóbb csajokat erről a hétről.

Vasvári Vivien már nagyon várja a jó időt, de Emily Ratajkowski is tett fel magáról dögös fotókat. Utóbbinak egy hónapja született meg a gyereke, de már bombaformában van. Szerintetek valóban egy régebbi videót szedett elő magáról Instagramon?

Khloé Kardashiant betámadták, hogy az arca mellett biztosan a teste is retusálva van, szóval feltöltött egy videót, ahol igyekszik megmutatni mindenét, persze melltartó nélkül. Találkozhattok Bethany Lily April friss képeivel is, aki bebizonyította, hogy még mindig neki van a legszebb dekoltázsa a bolygón.

Sáfrány Emese és párja még februárban jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják. Emese rengeteg képet posztolt, ahol nem csak a terhes pocakját mutatja meg, hanem villant is rajongóknak.

Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge még csak 18 éves, de már belevágott a modell karrierbe. A szexi fotókon végigkövethetjük, ahogyan lekerül róla a melltartó.

David Hasselhoff lánya, Hayley Hasselhoff nagyot robbantott a héten, mert ő lett az első plus-size modell, aki címlapot kapott a Playboytól. Mindeközben Eva Longoria is elővette a fürdőruhát.

A múlt heti csábító szexizéseket ide kattintva éritek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás