promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A TV2 kinyírt egy csatornát, mivel lebuktatta az Exatlont, miközben kiderült, hogy járhat-e plusz pénz az oltásért cserébe a munkahelyeken
Borítókép:  Hunique
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Összegyűjtöttük a hét legjobban pörgő híreit, amelyekre több százezren voltak kíváncsiak.

A héten is óriási hírbőség volt, így mindenkinek juthatott érdekesség. Legyen az ember szorgos tévénéző, nagybevásárló vagy kvízre éhező kultúrlény, a Promotions.hu-n mindent megtalálhat.

Íme a heti toplista, amiből kiderül, mi pörgött a legjobban:

1. Exkluzív anyagot írtunk az Exatlon Hungary-ről, amelyből kiderült, hogy hallgattaták el a Hunique nevű Youtube-csatornát, mivel egy rakat fura dolgot leírt a műsorról. A csatorna szerkesztőjável készült egy exkluzív interjú, amit itt olvashattok:

2. Félelmetes dolgot talált egy család egy Tescóban vásárolt sátorban, miután kinyitották azt:

3. Fura, hogy néha milyen szavakat találhatunk egy-egy magyar szlengszótárban, mintha egy soha nem létezett világban járkálnánk. Vagy mintha mi nem léteztünk volna? Olybá tűnnek ezek a szavak, mintha a semmiből lépnének elénk? Fura szavak tesztje:

4. Közben külföldön sok helyen plusz pénzt kapnak a munkavállalók, akik beoltatták magukat. A G7 gazdasági portál utánajárt annak, hogy Magyarországon gonolkodnak-e ilyenben a cégek:

5. Új kimaradt jelenetek érkeztek az Exatlon Hungaryből. Ezek nem kerültek bele a műsorba, de nálunk megnézhetitek ezeket is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás