Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zámbó Krisztián legnagyobb szívfájdalmáról beszélt

Zámbó Krisztián legnagyobb szívfájdalmáról beszélt

Színes

Zámbó Krisztián legnagyobb szívfájdalmáról beszélt

Színes

BN 10:10

Hatalmas szívfájdalmáról beszélt Zámbó Krisztián a Life TV Bréking című műsorában. Az énekes elárulta, hogy több éve nem tudott kibékülni az egyik családtagjával, ami nagyon rosszul érinti őt. 

Zámbó Krisztián őszintén beszélt a Life TV Bréking című műsorában a családjáról. Az énekes Szabó Dóri kérdésére elmondta, hogy van egy olyan családtagja, akivel már évek óta nem beszélt. Ez nagyon rosszul érinti Krisztiánt, de elmondása szerint az ő korábbi viselkedése miatt vannak haragban a szerettével. 

Most elárulta, min vesztek össze évekkel korábban: 

Az énekes egyszer megpróbált kibékülni a testvérével, azonban azóta sem kapott választ tőle. A Life TV-n futó Van életünk sztárja arról is beszélt, hogy ő bocsánatot tud kérni, ha hibázik, szerelme, Zsuzsika viszont még soha nem mondta ki azt a bizonyos szót. 

Krisztián korábban a Life TV Van éltünk című műsorában arról beszélt, hogy édesapjának, a 2001-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Zámbó Jimmy-nek lehet, hogy van egy eltitkolt fia. Az énekes szerint édesapja „nagy kópé volt”, ezért egy furcsa találkozásnál egyből az jutott eszébe, hogy az eltitkolt testvérével futott össze. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

Borítókép: Forrás: LifeTV