promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Apám nagy kópé volt” – Zámbó Krisztiánnak van egy eltitkolt testvére?
Borítókép:  Zámbó Krisztián / youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián szerint édesapja, Zámbó Jimmy „nagy kópé volt”, ezért egy furcsa találkozásnál egyből az jutott eszébe, hogy az eltitkolt testvérével futott össze.

A mai napig rengeteg legenda és pletyka terjeng a 2001-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Zámbó Jimmyről, és természetesen van köztük jó, illetve rossz is. Egyesek szerint az énekes elég szabad életet élt, és csinált pár megkérdőjelezhető dolgot, hiszen például egyszer fegyvert fogott Pataky Attilára is egy szóváltás után, és ezt Galambos Lajos erősítette meg.

Úgy látszik, hogy Jimmy legidősebb fia, Zámbó Krisztián is tisztában van azzal, hogy édesapja nem feltétlenül volt „mintapolgár”, ugyanis amikor a Life TV Van életünk című műsorának forgatása közben összeismerkedett egy szintén Zámbó nevű emberrel, egyből azt hitte, hogy az eltitkolt testvéréről van szó.

„Apám nagy kópé volt”

– mondta Zámbó Krisztián, és ezzel humorosan arra utalt, hogy simán benne van a pakliban, hogy igaz lehet a feltételezés.

A híresség először szinte szóhoz sem jutott, mikor találkozott a névrokonával, aki a reakciója alapján meglepő módon szintén nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy tényleg testvérek, és neki is Zámbó Jimmy a vér szerinti apja. Bár valószínűleg csak viccelt, hiszen Zámbó Krisztián is elég könnyedén kezelte a helyzetet, miközben gyönyörű szerelme, Zsuzsika is jót nevetett a mókás eseten.

Itt lehet megtekinteni a jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás