promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mads Mikkelsen is csatlakozik Harrison Fordhoz az Indiana Jones folytatásban
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután Phoebe Waller-Bridge megszerezte a következő Indiana Jones-filmben a női főszerepet, a Lucasfilm megtalálta Harrison Ford másik társát is a folytatáshoz, aki nem más, mint Mads Mikkelsen.

Noha az új filmet immáron James Mangold rendezi, Steven Spielberg továbbra is a film producerekeként vesz részt a munkában, csakúgy, mint Kathleen Kennedy, Frank Marshall és Simon Emanuel, akik társproducerekként csatlakoznak az alkotógárdához.

John Williams szintén visszatér zeneszerzőként, többek között neki köszönhetjük a 40 éves franchise mára ikonikussá vált filmzenéjét is.

A forgatás remélhetőleg már a nyáron megkezdődik, a cselekmény részletei azonban még homályosak.

 

Egyelőre nem tudni, milyen új kalandok várnak Indiana Jonesra, valamint azt sem tudjuk, hogy a Hannibál sorozatból ismert Mikkelsen milyen szerepet fog majd játszani a filmben.

Az Indiana Jones által a dán színész egy újabb hatalmas franchise-hoz csatlakozik be, miután a Legendás állatok szériában is ő veszi át Gellert Grindelwald szerepét Johnny Depptől, akit a botrányai miatt a Warner Bros. kiebrudalt a sorozatból.

Mikkelsen karrierjének eddigi csúcspontját a BAFTA-díjra jelölt Még egy kört mindenkinek című dán film jelenti, amely egyébként egy maroknyi Oscar-jelölést is bezsebelt, többek között a legjobb nemzetközi játékfilm és a legjobb rendező kategóriájában. 

A BAFTA-díjátadón Mikkelsent a legjobb színésznek jelölték.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás