promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Letépte a szépségkirálynő fejéről a koronát a tavalyi győztes, letartóztatták érte
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rendőrség testi bántalmazás vádjával tartóztatta le Mrs. Sri Lanka 2020-at, miután letépte az idei győztes fejéről a koronát. 

Múlt vasárnap tartották meg a Mrs. Sri Lanka szépségverseny 2021-es döntőjét, amely bővelkedett drámai fordulatokban. A tavalyi győztes ugyanis élő közvetítés során rántotta le utódja fejéről a koronát a színpadon, majd a második helyezett fejére helyezte a fejdíszt.

Mrs. Sri Lanka 2020 állítólag azért tépte le a koronát Pushpika De Silva fejéről, mert úgy gondolja, De Silva  

„alkalmatlan arra, hogy győztes legyen, mivel elvált, ami ellentétes a verseny szabályaival.” 

(Elgondolkodtató kérdés egyébként, hogy a válás miért lehet kizáró ok egy szépségversenyen, ebbe a talányba azonban most nem megyünk bele.)

Miután a botrány lecsengett, a verseny szervezői megerősítették, hogy habár De Silva valóban külön él a férjétől, soha nem vált el, tehát jelenleg is törvényes házasság van közte és a férje között. 

A drámai eset után a nő a Facebookon közölte követőivel, hogy a verseny után kórházba kellett mennie, mivel fejsérüléseket szenvedett, mikor leemelték a fejéről a koronát, és hozzátette, hogy jogi lépéseket tervez az „ésszerűtlen és sértő” bánásmód miatt.

„Sok olyan egyedülálló anyuka van, mint én, akik szenvednek Srí Lankán. Ez a korona azoknak a nőknek, egyedülálló anyukáknak van szentelve, akik egyedül nevelik gyermekeiket.” 

– mondta De Silva az újságíróknak.

Itt található egy felvétel a vasárnapi eseményekről:

A két nő ügyét a tervek szerint április 19-én tárgyalják a bíróságon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás