promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley megmutatta a kedvenc bikinijét, ami alig takarja a tökéletes melleit – fotó
Borítókép:  Elizabeth Hurley / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem tudjuk, hogy mi az 55 éves Elizabeth Hurley titka, de megint olyan szexi bikinis képet rakott ki magáról, hogy az valami elképesztő.

A bájkeverő, Az 57-es utas, Pereld a nőt! és a Szőr Austin Powers: Őfelsége titkolt ügynöke gyönyörű sztárja, Elizabeth Hurley valószínűleg boszorkány, vagy eladta a lelkét, mivel 55 évesen is pontosan ugyanúgy néz ki, mint három évtizeddel ezelőtt. Hihetetlen, hogy mennyire dögös a színésznő, de az még hihetetlenebb, hogy milyen csábító képeket rak ki magáról.

Elizabeth Hurley megmutatta, hogy melyik a kedvenc bikinije, a leopárdmintás darab pedig olyan szexin simul a tökéletes testéhez, hogy szinte alig takarja a hatalmas, formás melleit – ez pedig pontosan elég volt ahhoz, hogy rögtön felforrósítsa a hangulatot.

Valószínűleg a híresség mind a 2 millió követője hálás neki azért, amiért szinte folyton csak ilyen anyagokat posztol, hiszen néha csupán ennyi kell egy ember boldogságához.

Érdekesség, hogy Elizabeth Hurley vadító fotójához még a „Torn” című sláger előadója és az első Johnny English-film szépsége, Natalie Imbruglia is kommentelt három tüzes hangulatjelet, szóval neki is nagyon bejött az itt látható kép:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás