promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox szexi mini ruhát villantott, képtelenség nem belátni a lábai közé - fotó
Borítókép:  DANIEL CARDENAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megan Fox ismét felvette a legszexisebb ruháját, az internet pedig úgy kiakadt, hogy azóta is maxon pörög.

A bombázó színésznő, a Transformers-filmek egykori sztárja ritkán posztol az Instagram oldalára, pláne azóta, hogy szakított férjével. A híres válással tele voltak az újságok. Fox és Austin, az egyik leghíresebb sztárpár, akikről azt kehetett feltételezni, hogy örökké együtt maradnak, végül más utakon haladnak tovább. 

És mintha kicsit mindegyikőjük üzengetni is akar a másiknak. Most éppen erre használják az Instagramot.

Fox összejött Machine Gun Kellyvel, a rapper fenegyerekkel, azóta már közös klipet is kiadtak, és a képek arról tanúskodnak, hogy nagyon jól megvannak. Pár hónapja Las Vegas-ban töltöttek el egy felejthetetlen estét, erről akkor szexi fotók is készültek.

Austinnak is van már egy új kapcsolata, ő pedig Sharna Burgess-szel jött össze, aki egy nagyon szexi táncosnő, többek között megnyerte az amerikai Dancing with the Stars-t is.

És itt is felkerültek szexi fotók a netre a párocskáról.

Fox pedig ismét posztolt egyet pár napja, és ismét a legszexibb mini ruháját vette fel. A net pedig azóta sem tért magához. Nehéz eldönteni, hogy ezzel a képpel még mindig üzenni akar-e Austin-nak, mivel közben Sharna Burgess oldalán is feltűnt egy közös kép. Mintha a posztolgatások szimbiózisban állnának egymással. Valószínűleg nem véletlen, hogy az új párjaikkal szinte mindig ugyanazon a napon posztolnak közös képeket.

A szuper vörös rucihoz lapozni kell kettőt a beágyazott posztban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás