promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé - fotó
Borítókép:  CARLOS TISCHLER / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy múlnak az évek, Fox kisasszony egyre szexibb lesz. És erről rengeteg fotó és videó is árulkodik. Most Las Vegas-ban bulizott új párjával, és elképesztő ruhát vett fel.

Meghan Fox életében az elmúlt pár év nem volt fenékig tejfel, már ami a házasságát illeti. Tíz együtt töltött év és három gyermek után elhagyta férjét, Austin Greent, majd összejött Machine Gun Kellyvel, a rapper fenegyerekkel. Már egy klipben is szerepeltek együtt, és a netre felkerült fotók tanúbizonysága szerint nagyon jól vannak, élvezik a közös életüket.

Pár hónapja kis Instagram-háborút is vívott egymással Green és Fox, miközben a modell színésznő újdonsült pasijával pózolt egy tükör előtt, és azt üzente, hogy a srácé a szíve, addig Austin Green a gyerekeik képét posztolta ki a falára hasonló szöveggel.

De Austin sem volt sokáig magányos, ő egy nála tizenkét évvel fiatalabb szexi táncosnővel, Sharna Burgess-szal jött össze. Erről posztolt is egyet a férfi.

Az Instagram-háború pedig folytatódott, Fox egy Las Vegas-i felhőtlen kiruccanásról lőtt fel képeket az internetre, amelyen elképesztő szexi ruhában feszít.

Megan amúgy legújabb filmjében, a Rogue-ban egy nagyon kemény zsoldost alakít. Itt is irtó szexi, az előzetest ide kattintva nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás