promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox rögtön fehérneműben vigasztalódik a szakítás után
Borítókép:  Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden jelenetben őrülten szexin néz ki Machine Gun Kelly új klipjében.

Megan Fox 2010 óta alkotott egy párt a szintén színészként dolgozó Brian Austin Greennel, de nem olyan rég utóbbi jelentette be a saját podcast műsorában, hogy szétmentek. Brian áradozott Meganről, és elmondta, hogy mindig szeretni fogja, a válás azonban a színésznő döntése volt.

A baki annyi a dologban, hogy rengeteg pletyka kering arról, hogy Megan már régóta nem volt szerelmes Brianbe, és a Transformers-filmek sztárja titokban összejött a rapper Machine Gun Kellyvel.

Colson Baker, vagyis Machine Gun Kelly vérbeli texasi rapper, aki 2009-ben már a világhírű harlemi Apollo Theatre tehetségkutatóját is megnyerte. A texasi SXSW fesztiválos fellépése után lett egy kis szerencséje is a világhírnév felé, mivel P. Diddy kapta fel rá a fejét, és rögtön le is szerződtette a kiadójához. Azóta a közönség a lábai előtt hever.

A rapper idén júniusban fel is lépett volna a Budapest Parkban, de hát a koronavírus miatt ez elmarad.

Ettől még Kelly nem pihen, és rögtön egy új videót dobott be a mélyvízbe. Az amerikai bulvárlapok pletykáira ez csak ráerősít, mivel a klip másik főszereplője Megan Fox, aki még a gyűrűjét is levette a forgatáshoz.

Bár Michael Garcia videójában Megan Fox megöli Kellyt, aki a párját alakítja, de addig igen csak kényes jeleneteket láthatunk velük közösen. Talán ezzel mind a ketten üzennek Brian Austin Greennek, hogy ennek az egésznek valóban vége, és most már köztük él a románc?

Kiderül, de addig is itt van a Bloody Valentine!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás