promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tönkrement Megan Fox házassága
Borítókép:  Megan Fox és Brian Austin Green / FREDERIC J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Transformers-filmek gyönyörű sztárja, Megan Fox 2010-ben házasodott össze a férjével, de sajnos most úgy néz ki, hogy válni fognak.

Megan Fox nagyjából 2007-ben, a Transformers című látványfilmmel robbant be elképesztő hirtelenséggel a köztudatba, ahol nem csupán a robotok részletgazdag átalakulása ragadta meg a nézők figyelmét, de a szuperszexi, kocsikat bütykölő színésznő is. Egyből kikiáltották őt a valaha volt egyik legszebb nőnek, és bérelt helye volt a tinifiúk álmaiban.

2010-ben összeházasodott szerelmével, a szintén színész Brian Austin Greennel, akivel az évek alatt három közös gyermekük született. Úgy tűnt, hogy hatalmas a boldogság köztük, de most kiderült, hogy ez közel sem így van. A CNN cikke alapján ugyanis már tavaly el akartak válni, de végül idén alakult úgy, hogy teljesen szétmennek.

Brian Austin Green a saját podcast műsorában erősítette meg a hírt, és elárulta, hogy Megan Fox döntése volt a dolog, hiszen a színésznő egy ideig egyedül volt egy forgatás miatt, és akkor rájött, hogy úgy jobban érzi magát. A férfi persze nem fogadta túl jól a hírt, de azóta kicsit megnyugodott, hiszen elmondása szerint mindig is szeretni fogja Megant.

Azt is elmondta, hogy erős köztük a családi kötelék, így továbbra is terveznek például közös nyaralásokat, de jelen állás szerint vége a kapcsolatuknak. A pletykák szerint Megan Fox el is kezdett kavarni Machine Gun Kelly nevű népszerű rapperrel, szóval úgy néz ki, hogy már tovább is állt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás