promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tornadresszben rakta szét a lábait a Dancing with the Stars csúcsbombázó amerikai győztese - fotó
Borítókép:  SARAH MORRIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csodálatosan szexi Sharna Burgess az utóbbi pár napban azzal került az újságok címlapjára, hogy Megan Fox exével, Brian Austin Green-nel jár. 

Pár napja a szerelmesek egy képet posztoltak az Instagram-on, amelyen nagyon össze vannak gabalyodva. A kép egyértelmű, és talán az üzenet is az, Green ugyanis ezzel akart üzenni Megan Fox-nak, hogy túl van rajta. De talán a történetnek itt még nincs vége, ugyanis Fox és Green időről-időre instafotó adok-kapokot csinál, egymásnak üzengetnek. Megan Fox például Las Vegas-ból küldött brutálszexi fotót.

Brian Austin Green Sharna Burgess-szel van együtt, akit hazánkban talán kevesebben ismernek, az USA-ban viszont egy igazi táncos istenségként tisztelik, ugyenis ő nyerte meg a TV2-n Magyarországon is nagy sikerrel futó széria, a Dancing with the Stars amerikai változatának huszonhetedik évadát,

és a felvételek alapján teljesen megérdemelten.

Burgess amúgy hatalmas pasifaló hírében áll, a USMagazine pedig egy igazi oknyomozó riportot készített a táncos kalandozásairól pasiland-ben. Elnézve Burgess Instagram-oldalát nem csoda, hogy majd megvesznek érte a férfiak. Elképesztően szexi fotókat tölt fel a közösségi felületeire.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás