Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé - fotó

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé - fotó

Színes

Megan Fox annyira mini ruhát vett fel, hogy képtelenség nem belátni a lábai közé - fotó

Színes

Promotions 05:05

Ahogy múlnak az évek, Fox kisasszony egyre szexibb lesz. És erről rengeteg fotó és videó is árulkodik. Most Las Vegas-ban bulizott új párjával, és elképesztő ruhát vett fel.

Meghan Fox életében az elmúlt pár év nem volt fenékig tejfel, már ami a házasságát illeti. Tíz együtt töltött év és három gyermek után elhagyta férjét, Austin Greent, majd összejött Machine Gun Kellyvel, a rapper fenegyerekkel. Már egy klipben is szerepeltek együtt, és a netre felkerült fotók tanúbizonysága szerint nagyon jól vannak, élvezik a közös életüket.

Pár hónapja kis Instagram-háborút is vívott egymással Green és Fox, miközben a modell színésznő újdonsült pasijával pózolt egy tükör előtt, és azt üzente, hogy a srácé a szíve, addig Austin Green a gyerekeik képét posztolta ki a falára hasonló szöveggel.

De Austin sem volt sokáig magányos, ő egy nála tizenkét évvel fiatalabb szexi táncosnővel, Sharna Burgess-szal jött össze. Erről posztolt is egyet a férfi.

Az Instagram-háború pedig folytatódott, Fox egy Las Vegas-i felhőtlen kiruccanásról lőtt fel képeket az internetre, amelyen elképesztő szexi ruhában feszít.

Megan amúgy legújabb filmjében, a Rogue-ban egy nagyon kemény zsoldost alakít. Itt is irtó szexi, az előzetest ide kattintva nézhetitek meg.

Borítókép: CARLOS TISCHLER / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria