promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fordulat Opitz Barbi meztelen képes botrányában: „Legközelebb gondolkodj, aztán cselekedj”
Borítókép:  Opitz Barbi / via ripost.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan felháborodtak, mikor kiderült, hogy valaki meztelen képet terjeszt a neten Opitz Barbiról, de most úgy néz ki, hogy sikerült lezárni az ügyet.

Opitz Barbi rengeteg rajongóval rendelkezik, hiszen nem elég, hogy gyönyörű hangja van, de a szexi megjelenésével is sokakat az ujja köré csavar. Az énekesnő eléggé kiakadt nemrég, ugyanis valaki az Instagramon követésért cserébe meztelen képet küldözgetett róla, de hamar kiderült, hogy undorító átverésről van szó, hiszen Opitz Barbi egyik bikinis videójából ragadtak ki egy pillanatot, amit végül átszerkesztettek.

Miután Opitz Barbi azt kérte a követőitől, hogy jelentsék a róla kamu pucér fotót küldözgető profilt, meglepő módon a csaló – aki amúgy egy fiatalnak tűnő fiú volt – felvette vele a kapcsolatot, és őszintén elnézést kért tőle a butaságáért. A baj viszont már megtörtént, és ugyan a hírességnek jó eséllyel nem kis fejfájást okozott ez a botrány, mégis sikerült megbocsátania.

„Elfogadom a bocsánatkérést, de legközelebb gondolkodj, aztán cselekedj, ne legyen több ilyen”

– írta az egyik Insta Storyjában Opitz Barbi.

Ezzel elvileg lezárult az ügy, és szerencsére közben egyre több emberhez eljutott a hír, hogy nem valódi a hírességről terjedő meztelen kép, ami állítólag amúgy sem sikerült túl jól. Opitz Barbi nagyon elnéző volt az ifjú elkövetővel szemben, de legközelebb valószínűleg már jóval könyörtelenebbül fog eljárni egy hasonlóan gusztustalan ügynél.

Itt lehet megtekinteni az üzenetet és Opitz Barbi reakcióját:


Kép: instagram.com/opitz.barbara/ Insta Story


Kép: instagram.com/opitz.barbara/ Insta Story (cenzúrázva)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás