promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi exe eldöntötte, nem vár tovább
Borítókép:  Instagram/@tothandi.andee
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi egykori szerelme, Szabó Ádám eldöntötte, nem vár tovább, elmegy és beoltatja magát. A zenésznek nyomós indoka van, miért döntött ekképp.

A koronavírus elleni oltás (illetve annak szükségessége) megosztja az embereket. Vannak, akik hisznek az összeesküvés-elméletekben, a különböző teóriákban, míg mások nem kétkednek, s fontosnak tartják, hogy beoltassák magukat. Az utóbbi kategóriába tartozik Tóth Andi énekesnő korábbi szerelme, Szabó Ádám. A zenésznek ráadásul nyomós oka arra, hogy beadassa magának a vakcinát.

„Volt egy zenésztársam, akit 28 évesen vitt el a koronavírus, úgyhogy nem nagyon tudtak nála semmilyen komolyabb betegséget felfedezni. Szegénynek egyszerűen gyenge volt az immunrendszere, és nem bírta a teste fertőzést. Tényleg vegye mindenki komolyan, mivel úgy veszem észre, hogy a vírus nem válogat! Be fogom magam oltatni! Nem fogok ezzel várni, úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz, hogy beoltassuk magunkat. Ez is egy olyan dolog, ami segít abban, hogy hamarabb vége legyen a járványnak"

– mondta Szabó Ádám a Metropolnak.

A lapnak a zenész arról is beszélt, hogy odafigyel magára és a környezetére, nagyon sokat hord maszkot, és folyamatosan fertőtlenít a kezét. Önellátásra állt át.

„Próbálom az egészet nagyon pozitívan kezelni, és igyekszem kihasználni a vírushelyzet adta a lehetőségeket. Családdal közösen építettünk egy szaunát, ami nagyon-nagyon jó lett. Felhúztunk egy fóliasátrat a kertbe, ahol zöldségeket nevelünk, hogy minél kevesebbet kelljen kimozdulnunk. Van hagymánk, snidlingünk, uborkánk, paradicsomunk és paprikánk is" – mondta. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás