promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, miért szakított Tóth Andi és Szabó Ádám
Borítókép:  Indirekt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Szabó Ádám párkapcsolata sosem volt tökéletes, és konfliktusoktól mentes, de eddig mindig meg tudták oldani a problémáikat. Ezúttal úgy tűnik, tényleg véget ért a szerelem.

Nemrég kapott szárnyra a pletyka, hogy véget ért Tóth Andi és Szabó Ádám párkapcsolata. A rajongók ugyanis észrevették, hogy egy ideje nem látni róluk közös képeket, mi több, Andi a saját közösségi oldaláról törölte az előző felvételeket is. Az már csak hab volt a tortán, hogy Ádám egyedül jelent meg Palácsik Lilla és Visváder Tamás babaváróbuliján.

A fiatal pár kapcsolata sosem volt felhőtlen, sokszor szólalkoztak össze, és nem egyszer fordult elő, hogy rövid időre különváltak. Ezúttal úgy tűnik, a sok vita, és féltékenység miatt teljesen elmúlt a szerelem. Tóth Andi egyik ismerőse a Blikknek beszélt a történtekről.

„Ádám családjánál laktak, volt egy külön kis házrészük, onnan ment el Andi, már saját albérletében lakik és egyre jobban van. Nehezen hozta meg a döntést, hogy pontot tesz a kapcsolat végére, de muszáj volt. Korábban is sok vita volt köztük, Ádám sokszor volt féltékeny, de Andi sem tett lakatot a szájára, ha valami nem tetszett neki. Heves, igazi olaszos kapcsolat volt az övék nagy összeveszésekkel és még nagyobb békülésekkel”

Az énekesnő barátja szerint Andi egyre jobban érzi magát, bár kapcsolatra nem nyitott, hosszabb időre van szüksége, hogy helyére tegye a dolgokat; Ádám viszont nincs túl jól. 

„Ki lenne jó passzban, ha elhagyja a szerelme, akivel korábban még az esküvőt, a családalapítást tervezgették? (...) Az eddigi szakítások alatt folyamatosan beszéltek, leveleztek, de most ez sincs. Persze ki tudja, mit hoz a jövő, lehet, hogy később újra közelebb kerülnek egymáshoz”

A lap próbálta megkeresni Andit és Ádámot is, de nem sikerült őket elérnie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás