promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni titokban összeházasodott Bakos Gergővel
Borítókép:  Dér Heni és Bakos Gergő / via blikk.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A biztonsági előírásokat betartva, teljes titokban zajlott le Dér Heni és Bakos Gergő esküvője, amin még az énekesnő szülei is csak online tudtak résztvenni.

Tavaly kifejezetten eseménydús éve volt Dér Heninek, hiszen történt vele rengeteg jó, és rossz dolog is. Szerepelt a Nyerő páros című műsorban, ahol második helyen végzett szerelmével, Bakos Gergővel; sajnálatos módon elvetélt; majd megtörtént az eljegyzés; és bejelentették, hogy úton van a Bendegúz névre keresztelt babájuk – most pedig kiderült, hogy nem akárhogy kezdték 2021-et.

Titokban férjhez ment Dér Heni, az apró ceremónián pedig nagyon kellett ügyelniük a biztonsági előírásokra, és mivel a szülei múlt héten elkapták a koronavírus, így ők csak online láthatták, ahogy lányuk kimondja a boldogító igent, miután édesapja helyett húga kísérte őt az oltárhoz – nem is akármilyen maszkban.

„Az enyémen Igen-felirat volt, a húgomén pedig egy kérdés: Iszunk? Vicces volt így bevonulni egymás mellett, mert olyan volt, mintha az ő kérdésére lenne igen a válaszom. Gergő maszkja is humorosra sikerült. Van az a vicc, amiben megkérnek egy férfit, hogy válasszon az alábbi lehetőségek közül: az ’a’ verzió, hogy szeretetben, békességben él a családjával a felesége mellett örökké, mire a pasi rögtön rávágja a válasza betűjét: b-b-b! Nos, ez a b-b-b volt a maszkjára írva. Az egész ceremónia  alatt viselnünk kellett ezeket, de az első hitvesi csókhoz lehúzhattuk az arcunkról”

mesélte Dér Heni a Story Magazinnak.

A lagzit otthon, a lakásban ejtették meg, így egészen olyanra sikerült, mint egy házibuli, szóval elég visszafogott volt. A híresség elárulta, hogy a miután megszületett a gyermekük, tartanak majd egy nagyobb esküvőt is a Vajdaságban, ahol alsó hangon száz embert várnak, de ettől függetlenül persze ez a meghitt kis esküvő is hatalmas jelentőséggel bír számukra.

„Gondolkoztam, hogy lesz így a covid alatt meghitt történet a mi nagy napunkból, és a válasz: sehogy. Mégis ettől lett szép végül, mert igazán emberi. Nagyon szeretjük egymást Gergővel, és mindketten egyetértünk abban, hogy nem a klisék teszik bensőségessé és örömtelivé az életünk fontos pillanatait, hanem az, hogy érezzük egymásban, ő az igazi. Még a kevésbé jó pillanatokat is könnyebben tudjuk ennek fényében megélni. Amikor például felmerül bennem a kérdés, mi segített ilyen jól feldolgozni, hogy elment az első babánk, akkor egyből érkezik a belülről a válasz: az, hogy ő volt mellettem”

– árulta el Dér Heni.

A várandós énekesnő arról is beszélt, hogy a baba vidáman rugdalózott a pocakjában a szertartáson, majd az igenek elmondása után teljesen lenyugodott, ezek alapján pedig ő is nagyon boldog, hogy leendő szülei egybekeltek.

Itt lehet megnézni, milyen gyönyörű menyasszony volt Dér Heni:

Itt pedig a Story Magazin videója az eseményről pár extra képpel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás